Перейти до вмісту

День відкритих дверей на факультеті міжнародних відносин.

30 травня у Хмельницькому національному університеті відбувся День відкритих дверей на факультеті міжнародних відносин. Захід було проведено у форматі онлайн-конференції.

Потенційні абітурієнти ознайомились із особливостями вступної кампанії у 2020 році, структурою університету, науковими центрами, що входять до складу ЗВО, та перевагами навчання у Хмельницькому національному університеті.

Декан факультету проф. Віталій Віталійович Третько ознайомив учасників зустрічі з кафедрами факультету, освітніми програмами і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, наголосивши на успішності випускників нашого факультету та широкому спектрі можливостей щодо працевлаштування.

Спеціальність “Політологія” представляла завідувачка секції Ольга Заславська, яка розповіла про переваги спеціальності, умови вступу, налагоджені зв’язки із провідними установами, що надають студентам можливість проходження практики, стажування і подальшого працевлаштування, про широкі можливості активного дозвілля наших студентів.

Тож якщо бажаєш отримати якісну освіту і престижну спеціальність – обирай “Політологію”!